Declaratie de Accesibilitate

Actualizat: Iulie 2023

Dadrgorj.ro se străduiește să se asigure că serviciile sale sunt accesibile pentru persoanele cu dizabilități. Dadrgorj.ro a investit resurse pentru a ajuta la asigurarea faptului că site-ul său web este mai ușor de utilizat și mai accesibil pentru persoanele cu dizabilități, cu convingerea puternică că fiecare persoană are dreptul să trăiască cu demnitate, egalitate, confort și independenţă.

Accesibilitatea pe Dadrgorj.ro

Dadrgorj.ro pune la dispoziție Widgetul de accesibilitate a site-ului . Acesta permite Dadrgorj.ro să-și îmbunătățească conformitatea cu Ghidul de accesibilitate pentru conținutul web (WCAG 2.1).

Activarea meniului Accesibilitate

Meniul de accesibilitate Dadrgorj.ro poate fi activat făcând clic pe pictograma meniului de accesibilitate care apare în colțul paginii. După declanșarea meniului de accesibilitate, vă rugăm să așteptați un moment pentru a se încărca meniul de accesibilitate în întregul său.

Disclaimer

Dadrgorj.ro își continuă eforturile pentru îmbunătățirea continuă a accesibilității site-ului și serviciilor sale, cu convingerea că este obligația noastră colectivă morală de a permite utilizarea fără probleme, accesibilă și nestingherită și pentru cei cu dizabilități.

În ciuda eforturilor noastre de a face ca toate paginile și conținutul de pe Dadrgorj.ro să fie pe deplin accesibile, este posibil ca un anumit conținut să nu fi fost încă complet adaptat la cele mai stricte standarde de accesibilitate. Aceasta poate fi rezultatul faptului că nu ați găsit sau identificat cea mai potrivită soluție tehnologică.

Dacă întâmpinați dificultăți cu orice conținut de pe Dadrgorj.ro sau aveți nevoie de asistență cu orice parte a site-ului nostru, vă rugăm să ne contactați în timpul programului normal de lucru, așa cum este detaliat la sectiunea  CONTACT  și vom fi bucuroși să vă ajutăm.Dacă doriți să raportați o problemă de accesibilitate, aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență, contactați asistența pentru vizitatori Dadrgorj.ro la urmatoarea adresa de email   dadr.gj@madr.ro